torsdag 26 februari 2009

Liftning

Den här har jag liftat från Alex. Iofs är det duktiga Essmos skiss, men den tittade jag inte på utan liftade Alex istället. (Ska snart ge mig på skissen själv;-)
Såg till att jag också fick med den där häftklammern längst ut på hörnet;-)
Kan tycka att det är lite orättvist att somliga blir såhär duktiga på en gång!
Visste ni att Alex precis börjat scrappa? 10LO's eller nåt *Suckar avundsjuk*
Tack för inspirationen:-D

7 kommentarer:

Alex sa...

nä men gud! TACK! :-) kan inte sluta le så glad jag blev! vilka fina ord! nu gör det inget att jag knappt får scrappa nånting för tillfället, jag är glad ändå! får snart kramp i kinderna :-) känns bra att ge tillbaka lite av inspirationen! o du, din LO blev riktigt, riktigt fin! kul att se hur det bara sprutar ut nya fina LO:s här inne hos dig!

när det gäller dopet - jag har iaf bestämt mig för färgkombinationen. det blir brunt o rosa. sen ska min stackars mamma hjälpa till att laga mat till 50-60 personer, men det ska väl gå bra.. jag får hålla mig till detaljer som vilken rosa nians jag vill ha på ljusen o sånt oviktigt :-)

Alex sa...

faktiskt inte! tro det eller ej :-) men jag kommer nog att kika in hos MissGoldie.. brunt o rosa är lite av hennes färger.. där kommer man säkert att hitta nåt fint man gillar..

ja du.. vi började också med runt 20 gäster... ;-)

Miss Goldie sa...

WOW, vilken läcker LO! Snyggt med så många olika papper och färgerna är lite ovanliga och jäätefina!

Alex sa...

samma tanke har slagit mig, men det blev den 22/3. ingen planering långt innan här inte... lite eftersom vi ska ha kyrkligt dop.. tror inte ens det finns så stora dopklänningar :-)

Anonym sa...

Hej! Hittade hit från Carolines blogg och tänkte bara skriva hej! Vilka fina scrap-grejer du gör! Jag har inte alls snöat in på sånt.. men man önskar ju! Tänk så mkt fint man kan göra till barnens/familjens fotoalbum och sånt! Nu blev jag allt lite avis! :-) Trevlig helg på dig och din familj! /Maja (som var med mina små grabbar i St Per i onsdags..)

Anonym sa...

Hehe, ok.. beroendeframkallande, dyra, intressen är nog inget jag behöver, haha! Men det ser pyssligt och mysigt ut! Men jag antar att det är sånt man får plocka fram på kvällarna när barnen sover (så man får pilla ifred) och sen går man väl aaaaldrig och lägger sig när man är inne i det..?! Som sagt.. passar nog inte mig just nu! ;-) St Per på onsdagar är givet! Har faktiskt valt andra dagar som dagisdagar till Jonas för att kunna ha med honom till St Per också..! Me like! Så nog ses vi där nästa vecka allt!

Karin sa...

Va mycket fin du har gjort sedan jag tittade in sist! Denna layouten är jättefin! :o)

Kram!